Loading...

Mrkolka

 photo

Personal info

Rank 2
ChromeStar
Czech Republic
SNG

Stats

Statuses: 5
Following: 0
Followers: 102
Likes: 0
Comments: 3

Statuses


 photo
Mrkolka
1338 days ago
Status...PokerStars Turnaj č.714720437, No limit Hold'em Buy-in: $1.00/$0.10 USD 6957 hráčů Celkový prize pool: $49497.00 USD Turnaj začal 12.04.2013 1:15:00 CET [11.04.2013 19:15:00 ET] Dobrý den Mrkolka, gratulujeme Vám k 3.. místu v turnaji. Odměna 5 021,01 USD byla připsána na Váš hráčský účet. Na základě výsledků tohoto turnaje Vám bylo připsáno 528,23 turnajových leader bodů. Pro více informací o našem přehledu turnajových lídrů se podívejte na naši webovou stránku http://www.pokerstars.cz/poker/tournaments/leader-board/ Ještě jednou gratulujeme a děkujeme za účast. Konečně je to tadyyyyyy
0
 photo
Mrkolka
1351 days ago
Status...PokerStars Turnaj č.711434291, No limit Hold'em Buy-in: $7.34/$0.66 USD 180 hráčů Celkový prize pool: $1321.20 USD Turnaj začal 29.03.2013 21:44:47 CET [29.03.2013 16:44:47 ET] Dobrý den Mrkolka, gratulujeme Vám k 2.. místu v turnaji. Odměna 264,24 USD byla připsána na Váš hráčský účet. Na základě výsledků tohoto turnaje Vám bylo připsStatus...PokerStars Turnaj č.711434291, No limit Hold'em Buy-in: $7.34/$0.66 USD 180 hráčů Celkový prize pool: $1321.20 USD Turnaj začal 29.03.2013 21:44:47 CET [29.03.2013 16:44:47 ET] Dobrý den Mrkolka, gratulujeme Vám k 2.. místu v turnaji. Odměna 264,24 USD byla připsána na Váš hráčský účet. Na základě výsledků tohoto turnaje Vám bylo připsáno 178,38 turnajových leader bodů. Pro více informací o našem přehledu turnajových lídrů se podívejte na naši webovou stránku http://www.pokerstars.cz/poker/tournaments/leader-board/ Ještě jednou gratulujeme a děkujeme za účast.  ...Show more Další malej kruček
0
 photo
Mrkolka
1359 days ago
PokerStars Turnaj č.707220044, No limit Hold'em Buy-in: $7.34/$0.66 USD 180 hráčů Celkový prize pool: $1321.20 USD Turnaj začal 21.03.2013 17:39:41 CET [21.03.2013 12:39:41 ET] Dobrý den Mrkolka, gratulujeme Vám k 1.. místu v turnaji. Odměna 396,49 USD byla připsána na Váš hráčský účet. Na základě výsledků tohoto turnaje Vám bylo připsáno 252,26 turnajových leader bodů. Pro více informací o našem přehledu turnajových lídrů se podívejte na naši webovou stránku http://www.pokerstars.cz/poker/tournaments/leader-board/ Ještě jednou gratulujeme a děkujeme za účast.
0
 photo
Mrkolka
1360 days ago
Status...PokerStars Turnaj č.706592206, No limit Hold'em Buy-in: $6.37/$0.63 USD 9 hráčů Celkový prize pool: $57.33 USD Turnaj začal 20.03.2013 13:15:54 CET [20.03.2013 8:15:54 ET] Dobrý den Mrkolka, gratulujeme Vám k 1.. místu v turnaji. Odměna 28,68 USD byla připsána na Váš hráčský účet. Na základě výsledků tohoto turnaje Vám bylo připsáno 45 bodů pro Sit & Go přehled lídrů za Venuše divizi. Pro více informací o našich Sit & Go přehledech lídrů se podívejte na naši webovou stránku http://www.pokerstars.cz/poker/promotions/battle/ Ještě jednou gratulujeme a děkujeme za účast.
0

Join tiltbook now

  • 23307 users
  • 32 supernova Elites
  • And players who actually win pre-rakeback
  • They all share their poker lives on TiltBook
Make A +EV Decision Now
Contact: support@tiltbook.com